11 дек 2018

Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România

4:30
11 КОММЕНТАРИЕВ
Igor Zuzu
Igor Zuzu
Eu nu as vrea ca Maia Sandu sa ajunga sa ne conduca tara dar sunt categoric inpotriva lui Dodon.
Galina Gheorghita
Galina Gheorghita
Dodon...o persoana incompetenta care nici nu stie sa răspundă la o întrebare simpla, o persoana corupta cu diploma cumpărată!! Ginditi-va bine pe cine votați!!!
Luncas Ivan
Luncas Ivan
Dodon nici nu a ajuns in functie de (Presedinte) Dar de acum ne strica relatiile bune cu statele vecine ; UCRAINA si ROMAHIA .Atit de tare este implicat in minciuni , ca nici macar la intrebari simple nu stie ce sa raspunda; Da Dodon ai dato in BARA cu totul.!!! STIMATI CETATENI AI REPUBLICII MOLDOVA DATI SA VOTAM : NU PENTRU (AMERICA sau RUSIA); DAR IMPOTRIVA : BANDITILOR !!! CORUPTILOR !!! si MINCINOSILOR !!! IN REPUBLICA MOLDOVA!!! GINDITIVA FOARTE BINE CE DORIM!!! SI PE CINE VOTAM!!! VA MULTUMESC!!!
Валентин Касап
Валентин Касап
че ынтребэрь се поате да ла ун прост
costea murug
costea murug
Poate un nebun conduce țara? Nu poate, dar vrea sa o conduca!!!
Gheorghii Dulap
Gheorghii Dulap
Че виперэ вениноасэ е ачест Дукэл ДОН...О ФАЧЕ ПЕ ШМЕКЕРУЛ ши аша не ва кондуче --ДАКЭ? Сэ ну дя думнезеу...
Gheorghii Dulap
Gheorghii Dulap
.Че виперэ вениноасэ е ачест Дукэл Дон...Ши ел вря сэ не кондукэ ЦАРА...!!!! Яр пентру студенць сэ вэ фие о лекцие..ши рушине воуэ...
Gheorghii Dulap
Gheorghii Dulap
ё
valentina raru tepordei
valentina raru tepordei
FITI ATENTI LA RASPUNSUL " ANTIPOLITICIANULUI ";CE -I BINE IN RUSSIA ,NU E CONSTITUTIONAL LA NOI . CE FACE PUTIN E BINE .DAR LA RASPUNSURI NICI NU SE PRICEPE CE SA RASPUNDA .CE FEL DE PRESEDINTE ,DACA EL NU ESTE INFORMAT ,NU STIE SI NICI NU VREASA STIE CE SE PETRECE IN TARA VECINA !!! PRIVITI ,VA ROG SI ASCULTATI-I DE CATEVAI ORI RASPUNSURILE !!!
Ion Botnari
Ion Botnari
Asuda,dar,a da raspuns,nu stia cum...
Marian Radu
Marian Radu
Pampalaule ai grija ce vb ca daca ma dau la tine o patesti rau de tot

Раскадровка

Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România
Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România Видео: Paradox-Dodon e pentru unirea Ucrainei cu Rusiai,dar contra unirei Moldovei cu România