10 дек 2018

Unirea ACASĂ la Coșnița

H Q
3:47
12 КОММЕНТАРИЕВ
Людмила Коваленко(Шаптыкина)
Сынжеле апэ ну се фаче дар фрате фрате дар брынза-й ку бань
Людмила Коваленко(Шаптыкина)
еу мь-ам спус пэреря ши ну ам невое де коментарий
artur rotari
artur rotari
Хфатит хунёи страдать каму ни нравитса пусти валит в румынию а людеи астафте в покое или хатите данбаса .ни играите огнём
Iurie Căpăţînă
Iurie Căpăţînă
La urma urmelor Unirea se va petrece, fiindcă moldovenii n-au altă ieșire din sărăcie!
Fiul Domnuli
Na-u altă eșire din sărăcie e una dar nu putem nici decum scăpa de tîlnarii, trădătorii, și ticăloșii care sau cocoțat și sa-u întărit la conducerea R. M.
Fiul Domnuli
Ei ne declară că porcăriile ce le fac e democrație și ei toate acestea le fac pentru bunăstarea noastră, la perete pe toți !
Andrei Cucos
Andrei Cucos
Scrie prostule,in limba ta,că te faci de ras cu gramatica porcilor!!Nici un cuvânt n-ai scris corect!
Fiul Domnuli
Tu convince-te că mintea ta-i nu-i conectată la cur.
artur rotari
artur rotari
Какая тибе разница тибя ни должно ибати мои текст
artur rotari
artur rotari
Умныи люди ни замичают негатив
Serafima Arcea
Serafima Arcea
Foarte frumos se vede ca sint si oameni destepti gindesc bine ca unirea este inspre o veata mai buna , mai frumoasa sa traiti.
Andrei Cucos
Andrei Cucos
Nefativa ne video, a durosti slishcom mnogo

Раскадровка

Unirea ACASĂ la Coșnița
Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița Видео: Unirea ACASĂ la Coșnița