10 дек 2018

Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець

Роман Телько
4:30
11 КОММЕНТАРИЕВ
marian antoniyczuk
marian antoniyczuk
То називається:- прийняли суки закон про децентралізацію.Хотіли щоб було так як в Америці.
marian antoniyczuk
marian antoniyczuk
Корупція
Сергей Седлецкий
Сергей Седлецкий
Гляньте на це позорище. Як держава дбає про людей. З кожного літра бензину якийсь процент іде на ремонт доріг, а ця дорога з часів розпаду СРСР ні разу не ремонтувалась. Я вчора проїхався мотоблоком то сказав, що як би перед поїздкою випити літр сметани, то срав би одним вершковим маслом
Сергей Седлецкий
Сергей Седлецкий
До чого тут децентралізація? Її толком років 10 не ремонтували вже
Ярослав Слабунов
Ярослав Слабунов
Непереживайте влада гроші за роботу вашу забере собі
Elena Averina
Elena Averina
Мне бы очень хотелось чтобы эту дорогу отремонтировали, и не просто дорогу от Мельницы до Вильховець, а аж ко конца "за яру", и не через "толоку".
Ігор Рожкован
Ігор Рожкован
молоци
Анна Олийнык (Саханчак)
Анна Олийнык (Саханчак)
ТОД1 ДЛЯ ЧОГО УКРА1Н1 ДОРОЖН1 СЛУЖБИ? НЕ МОЖУТЬ ...НЕ МАЮТЬ ЧИМ...НЕ МАЮТЬ ЗА ЩО!!!!!!ДЛЯ ЧОГО ТАК1 ОРГАН1ЗАЦ11!!!! ПОРА Л1КВ1Д1РУВАТИ!!!!!!
Сергей Седлецкий
Сергей Седлецкий
В нас підприємесь сам, біля власних воріт заасфальтував 10 метрів цієї вільховецької дороги ( це в Мельниці так називають цю дорогу). І що б ви думали? Замість подяки , прийшов йому штраф 600 грн. А те покриття, що він заасфальтував, вже 3 роки тримається. хоча там постійно фури приїзджають. Ось така у нас єбанута держава.
Олеся Красюк
Олеся Красюк
спасіння утопаючого в руках самого утопаючого
Сергей Седлецкий
Сергей Седлецкий
Минув не повний рік і від ремонту не залишилось і сліду. Шкода людських зусиль і зібраних тисяч гривень.

Раскадровка

Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець
Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець Видео: Жителі с.Вільховець вийшли на ремонт дороги Мельниця-Подільська- Вільховець